Информация за Международен автомобилен салон София 2007

Международен автомобилен салон София 2007 ще отвори врати от 15 до 24 юни в Интер Експо и Конгресен Център за многобройните почитатели на леките автомобили и за всички посетители, чиито бизнес е свързан с автомобилната индустрия. Най-престижният автомобилен форум в страната – включен в календара на OICA/Международната организация на автомобилните производители/, ще експонира напредъка в бранша на всички водещи световни марки за седемнадесети път.

Тъй като международен салон за леки автомобили не е организиран от две години, се очаква бум на посетители както от деловите среди, така и от широката публика. Автомобилното изложение тази година ще бъде разположено на нови закрити и открити изложбени площи. Официалните вносители ще имат много премиери, аранжирани на оригинални щандове, пристигащи директно от фирмите производители в съответните страни.
Тази година организаторите са подготвили още повече награди, забавления и приятни изненади за посетителите. По традиция най-големите награди винаги са автомобили. Рекламната кампания ще бъде още по-разнообразна и всеобхватна и се очаква да привлече над 70 хиляди фенове на автомобилите от столицата и страната.

Запазено място в изложението имат и производителите и търговците на гаражно оборудване, резервни части, гуми, масла, автоаксесоари, охранителни системи, кар – аудио системи, а така също лизингови компании, банки, застрахователи и други.

Очаква ни вълнуваща среща с новите авангардни идеи на конструктори, производители и дизайнери на леки автомобили, автомобили 4х4 и мотоциклети на утвърдени марки като:

ALFA ROMEO, AUDI, BMW, CHEVROLET, CHRYSLER, CITROEN, DACIA, DAIHATSU, FIAT, FORD, JEEP, HONDA, KIA, LADA, LANCIA, LAND ROVER, MAZDA, MERCEDES, MINI, MITSUBISHI, NISSAN, OPEL, PEUGEOT, RENAULT, SAAB, SEAT, SSANG YONG, SKODA, SUBARU, SUZUKI, TOYOTA, VOLKSWAGEN, VOLVO, YAMAHA и други.

Съюзът на вносителите на автомобили в България, съвместно с дългогодишните си партньори – “Експо Тим” ООД и Агенция „Булгарреклама“ ЕООД, Ви канят да участвате в най-престижната проява в столицата от този вид – Автомобилен салон София 2007.

Заявете участие с изложбени и рекламни площи, промоции на продукти, семплинг, раздаване на листовки, спонсориране на отделни прояви и конкурси от съпътстващата програма на международния Автомобилен салон София 2007 до 18 април в офисите на “Експо Тим” и Агенция „Булгарреклама“.

Поради големия интерес към тазгодишното издание на Автомобилен салон София всички закрити площи в залите вече са заети от автомобилните фирми, а откритите площи, определени за съпътстващите браншове, са ограничени. Ето защо ще ви бъдем благодарни, ако своевременно заявите вашето участие, без да чакате предвидения краен срок.

Leave a Comment