Марути Сузуки представя моторни масла Ecstar за сервизното им обслужване

Най-големият производител на автомобили в Индия – Maruti Suzuki, представи марката Ecstar за смазочни материали, антифризи и продукти за грижа за автомобила за всички сервизи на Maruti Suzuki Arena в Индия. Освен това компанията въведе и нова гама от моторно масло 0W16 за своите автомобили, което спомага за намаляване на триенето в автомобила, което води до подобрена горивна ефективност и също така помага за намаляване на емисиите на CO2. Гамата масла Ecstar е налична само в шоуримите NEXA на Maruti.

„В Марути Сузуки вярваме, че предоставяме на нашите клиенти най-доброто от технологията и удобството, а за да осигурим оптимално представяне на автомобилите Maruti, ние разширяваме портфолиото на Ecstar до Arena.“

Според компанията, гамата от масла Ecstar е преминала през 20 строги теста с над 8000 часа работа на двигателя и 160 000 км изпитване на ниво превозно средство за сертифициране качеството за марката. Освен това компанията казва, че двигателното масло Ecstar също ще помогне за удължаване на живота на двигателя Maruti. Освен това, маслото ще осигури защита на двигателя при студени климатични условия.

Гамата от продукти на Ecstar включва моторно масло, охлаждащи течности, почистващ препарат за инжектиране, масло за автоматична трансмисия, продукти за грижа за автомобила и измиване на екрана за автомобилите. Марути се стреми да въведе повече продукти в гамата Ecstar тази година. Марката Ecstar вече се предлага в Европа, САЩ, Мексико, Австралия и Югоизточна Азия.

Leave a Comment